lørdag den 14. januar 2017



                                          Referat Formandsmøde 9. januar 2017
     
Deltagere: Egon Bak – Frede Dominicussen – Britta Petersen (Sønderborg), Gunnar Kvistgaard – Kim Birk - Keld Stabell (Tønder), Brian Bjørnskov – Charlotte Sild (Horsens), Preben Händel (Ribe Amt), Anders Skau – Diana Rasmussen (Aabenraa), Frank Roswall – Steen B. Bøll (Vejle), Lea D. Willumsen - Jan Lolk (Esbjerg), Gerda Falk Pedersen (Vestjylland), Mogens Larsen – Jacob Larsen - Per Skytt Larsen (Haderslev).

Afbud: Ingen

Udeblevet: Ingen

Afholdt: 9. januar 2017 kl. 19.00 i Haderslev Klubhus.      

1. Egon starter med at byde velkommen og ønsker alle et godt nytår.
Bemærkninger til sidste referat:
Ingen.
Siden sidst / bordet rundt:
2. Frede orientere om at de til sommer vil få problemer med at bruge træningsarealer omkring klubhuset i Sønderborg pga. en stor spejderlejr.         I juni kan asfalt pladsen ikke benyttes og i juli måned er der ingen adgang indtil klubhuset.
3. Kim orientere om at man i Tønder er ved at lave lidt ombygninger i det ny erhvervet klubhus. Ellers trænes der som normalt.
4. Diana som er konstitueret kasser i Aabenraa spørger til, hvorfor der skal betales samme beløb til området for passive som for aktive medlemmer? Keld svare at det er fordi at det står i områdets vedtægter. Flere andre udtrykker samme undren. Hvis dette skal ændres kræves der et forslag herom til område generalforsamlingen.
5. Frank orientere om at Vejles brug af statsskov er blevet indskærpet, og derved er man på udkig efter muligheder.
6. Keld orientere om at områdets figurant liste ikke vil blive opdateret før at det nye layout er kommet fra HB. Fremover vil hovedforenings og områdets figurantliste være magen til hinanden.
7. Steen henstiller til, på vegne af Rømø udvalget at alle foreninger skal være kritiske og realistiske i den klasse som man tilmelder deltagere på Rømøkurset i. Sidste år var der mange som var tilmeldt på et langt højere niveau en hunden rent faktisk var i.
8. Vedrørende den tidligere omtalte eftersøgnings tjeneste, orienter Egon om at han og Flemming Damkjær vil vende tilbage men en præsentation af tjenesten, efter at man har kigget på de kommentarer som der er kommet fra
Lokalforeningerne.
Fremtidige aktiviteter / konkurrencer:
Konkurrencerne bliver delt ud mellem områdets foreninger. Opdateret aktivitetskalender vil blive sendt ud når datoerne for instruktør uddannelse kendes.
Eventuelt:
9. Egon henstiller til at der tilmeldes minimum en fra hver forening, ifb. med at HB afholder kursus i brugen af de nye hovedlister. Formændene tilmelder direkte til Bo Rasmussen.
10. Per orientere om af der fra en af områdets medlemmer har været stillet spørgsmål til områdebestyrelsen om det er ok at anvende fulddragt i forbindelse med træning af bidearbejde. Da område bestyrelsen ikke kunne svare på det, er spørgsmålet gået videre til HB. HB er vendt tilbage med følgende svar fra HB skrevet i kursiv. Biddragt/fulddragt ikke er tilladt at anvende i PH regi, idet det ikke er forenelig med DPH’s træningsprincipper.
11. Næste formands møde vil blive afholdt den 22. maj 2017, kl. 19.00 i Haderslev.

På bestyrelsens vegne.
Per Skytt Larsen
         Sekretær.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar