onsdag den 2. september 2015

Vedr. træning på arealer i Søgårdlejeren.

Som det fremgår af referatet fra sidste formandsmøde, afholdt den 17. august 2015 i Haderslev, blev der informeret om at alle medlemmer kunne henvende sig ved vagten i Søgård lejeren og anmode om at få et sted og kunne komme ind og træne på det pågældende tidspunkt.
Efter nærmere overvejelse og yderligere tilgået informationer, vil vi fra bestyrelsen side anmode medlemmerne om IKKE at forsøge at gøre brug af dette.

Det skyldes at det er Forsvarets Ejendomsstyrelse som står for udlejning af terræn, det gælder både for civile og militære. Vagten har ingen kompetence til at give tilladelse for træning.
Det kan måske skade den kontrakt Sønderborg, netop har fået i stand med leje af arealer til spor og rundering. Hvilket vi meget nødig skule ud i.
Træningslederen for hjemmeværnet, har efter en dialog, været meget positiv overfor at vi kunne bruge deres tildelte skovområde efter nærmere aftale. Der skal bare, efter aftale med bestyrelsen være en person som har denne kontakt.
Pt. versere der en sag med Haderslev og militæret om igen at kunne benytte terrænet bag ved klubhuset til spor. Så en dårlig omtale andre steder i militært regi ville være meget uheldigt.



              p.b.v.
             
              Per Skytt Larsen
              perogcharlie@gmail.com

                                 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar