torsdag den 14. januar 2016

Referat Formandsmøde nr. 1 - 2016..

Deltagere: Egon Bak - Knud Jensen (Sønderborg), Kim Birk – Keld Stabell (Tønder), Brian Bjørnskov – Charlotte Sild (Horsens), Preben Händel (Ribe Amt), Anders Skau (Aabenraa), Mogens Larsen – Johnny Wagner - Per Skytt Larsen (Haderslev).

Afbud: Jesper Steffensen (Esbjerg), Kurt Andersen (Ribe Amt).

Udeblevet: Frank Roswall – Steen B. Bøll (Vejle), Peder Christensen og repræsentant
(Vestjylland), Repræsentant (Aabenraa), Jan Lolk (Esbjerg).

Afholdt 11. januar 2016 kl. 19.00 i Haderslev Klubhus.      


  1. Egon starter med at byde velkommen.
  2. Bemærkninger til sidste referat:
Der var ingen bemærkninger til sidste referat.
  1. Siden sidst / bordet rundt:
  2. Keld efterlyser tilbagemelding på den mail der tidligere er sendt rundt, hvor der efterlyses en overdommer til oprykningskonkurrencer den 23 og 24 april i område 4. Der opfordres til at melde tilbage med emner inden den 17. januar 2016.

  1. Mogens orientere om at Haderslev har fået lov til at leje et stort areal bag ved   klubhuset af kasernen. Ligeledes er der stor tilgang af nye medlemmer.

  1. Et medlem fra Odense PH har fremsendt forslag til hovedbestyrelsen om at kunne deltage i flere opryknings konkurrencer i andre områder hvis disse ville have plads til det. Område 3 stemmer nej til forslaget ved repræsentantskabs mødet.

  1. Viborg PH har fremsendt forslag til hovedbestyrelsen om at indkøbe nogle pavilloner til brug ved opvisning og lign. Område 3 stemmer nej til forslaget ved repræsentantskabs mødet.

  1. Der bliver orienteret om 2 forslag som område bestyrelsen rejser ved områdegeneralforsamlingen.
Det ene forslag er om at sløje tilskuddet fra området til konkurrencer og i stedet for hæve startpengene.
Det andet forslag var vedr. tilskud pr. bil der deltager ved DM på Sjælland. Efter formandsmødet er område bestyrelsen blevet enig om at trække forslaget tilbage.



  1. Det præciseres over for de enkelte tilrettelæggere at der kun forventes morgenmad og frokost f.eks. i form af en madpakke ved konkurrencer. Det er ikke rimeligt at den arrangerende klub skal give yderlig forplejning til dommer og figuranter. Det bør være for egen regning.

  1. Mogens spørger om der er nogle der har gjort yderligere i at arrangerer præmier til evt. lotteri på Rømø kursus. Der er ikke nogen ved mødet som har gjort yderligere. Forslaget er tidligere rejst af Jan Lolk.

  1. Brian efterspørger hvor rutineret de figuranter er som bliver tilmeldt figurant kursus? Det henstilles til de enkelte lokalforeninger som sender deres medlemmer afsted, er kritiske i deres bedømmelse af om figuranterne er rustet godt nok og har en vis kendskab til programmet og ville kunne løse opgaverne.
Man vil forsøge at afholde et figurantkursus om foråret og et om efteråret. Brian vender tilbage med datoer.

  1. Egon spørger om han har områdets opbakning til at side i hovedbestyrelsen samtidig med at han sidder som områdeleder? Det har han forsamlingens opbakning til.

  1. Det er muligt at område 3´s dommer uddannelse afholdes sammen med område 2, da de ikke har nogle instruktører i område 2.

  1. Husk at bruge denne adresse ved tilmeldinger og indbydelser til Horsens afdeling              phhorsens@yahoo.dk

  1. Næste formands møde vil blive afholdt den 23. maj 2016 i Haderslev. De øvrige møder vil fremgå af områdets aktivitets kalender.


På bestyrelsens vegne.
Per Skytt Larsen
         Sekretær.

                                   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar